Californisk og Washington State vin på The Plant for professionelle

Date
May 11, 2022
Time
12:30 - 19:00
Location
The Plant, Raffinaderivej 22, 2300 København

Der vil være mere end 600 vine fra over 100 vinerier med og uden importør i de 2 stater. Tilmeld dig nu og oplev kendte og nye vine fra disse dynamiske vinregioner!

Program:
12:30 – 13:00: Ny på markedet – speed dating
13:00 – 14.15: Seminar
14:00 – 19:00: Walk around smagning for professionelle
Klokken 17 åbnes smagningen for forbrugere og vinklubber

Seminar: “Elevations and Aspects: Wines of California and Washington State”
Elaine Chukan Brown, der er en meget anerkendt vinskribent, foredragsholder og underviser, er speaker på dette seminar. Hun vil fortælle om den indflydelse, som vinmarkens placering (højde, hældning, retning og breddegrad) spiller for de karakteristiske udtryk, der findes i vine fra Californien og Washington State. Arbejdet i begge stater for at etablere ægte bæredygtighed i lyset af klimaændringerne, vil også blive behandlet.
Hun er specialist i Californisk vin for JancisRobinson.com og har bidraget til bogen World Atlas of Wine og Oxford Companion to Wine. Hun bidrog også til den netop udgivne samling, On California, from Academie du Vin Library. I 2020 blev Elaine kåret som Wine Communicator of the Year af IWSC, Leader of the North American Wine Industry , og i 2019 blev hun udnævnt som en af de mest inspirerende mennesker inden for vinbranchen. Elaine kommer fra Alaska, hvor hun voksede op med kommercielt fiskeri efter laks.

Begrænset antal pladser til seminaret.

Kataloget kan downloades HER – bemærk at bordene med Washington State vine kommer efter de californiske og ikke i bordnummer orden.

Tilmelding